Vaša vitalna knjižnica

Ljeto i knjiga definitivno idu zajedno jer imate više vremena za čitanje, a jesen koja dolazi iza njega, idealna je za učenje, koncentraciju i usvajanje novih vještina. Zavirili smo zato u Planetopijinu knjižaru i za vas odabrali Top Makro-vitalne knjige.

Hrana za život 1
Uvod u makrobiotičku prehranu
Zlatko Pejić i Jadranka Boban Pejić

Dopunjeno i ilustrirano izdanje jednog od najvećih bestselera s područja zdrave prehrane koji  je već 15 godina glavni priručnik za sve ljude koji žele naučiti više o makrobiotičkoj prehrani i utjecaju hrane na naše zdravlje.

Makrobiotika
Put zdravlja, sreće i mira
Michio Kushi

Biblija za sve one koji žele živjeti prema načelima yina i yanga i referentno mjesto za sve koji žele razumjeti makrobiotiku.

Suvremena makrobiotika
Promijenite prehranu i nahranite um, tijelo i dušu
Simon G. Brown

Ova vas knjiga poziva da promijenite prehranu i nahranite svoj um, tijelo i dušu te pokazuje kako makrobiotička načela primijeniti u suvremenom načinu življenja. Otkrijte nepobitne zdravstvene prednosti koje donosi makrobiotika te kako osmisliti plan prehrane prilagođen upravo vama.

Aromaterapija
Mala kućna ljekarna
Matilda Ivaniš

Naučite kako birati kvalitetna ulja, kako izrađivati uljne mješavine, svladati osnovne načine primjene eteričnih ulja, te kod kuće stvoriti malu mirisnu ljekarnu s kojom ćete moći na prirodan i mirisan način iscjeljivati i njegovati.

Akupresura
Vodič za samopomoć
Tatjana Rutonić

Osnovna načela akupresure, opisi smještaja, funkcije i načina tretiranja meridijana i odabranih akupresurnih točaka. Pomoću ovih jednostavnih tretmana koje svaka osoba sama sebi može davati, moguće je ublažiti ili posve ukloniti određene tegobe i time unaprijediti kvalitetu življenja.

 CLEAN – Program za detoksikaciju organizma
Obnavljanje prirodne sposobnosti tijela da se samo izliječi
Dr. Alejandro Junger

Svjetski bestseler među knjigama o detoksikaciji. Zbog svoje učinkovitosti i cjelovitog pristupa detoksikaciji, ovaj je trotjedni program stekao velik broj poklonika, od zvijezda poput Gwyneth Paltrow, preko liječnika koji ga preporučuju svojim pacijentima pa do ljudi koji su primjenom programa uspjeli riješiti brojne zdravstvene tegobe.

Refleksoterapija
Ann Gillanders

Bogat priručnik uz pomoć kojeg ćete na jednostavan i ugodan način sačuvati zdravlje sebe i svojih najbližih, olakšati svakodnevne tegobe, smanjiti stres, ojačati imunitet i usporiti starenje.

 Savršeno disanje
Mijenjajte svoj život svakim dahom
Don Campbell, Al Lee

Uz pomoć  pravilnog disanja možete poboljšati zdravlje, ublažite stres, povećati emocionalno zadovoljstvo, kreativnost i seksualni užitak ili pak produbiti duhovna iskustva. Naučite više o jednostavnom i prirodnom rješenju, koje je toliko lako primijeniti da ćete se čuditi da vam to već nije palo na pamet. To oruđe je svjesnost o disanju.

Iz biblioteke Mirisi i okusi Makronove preporučamo kuharice vodećih domaćih stručnjaka s područja prirodne kuhinje. Sve po cijeni od 49 kn :

 Jadranka Boban Pejić: PROLJEĆE , LJETO, JESEN, ZIMA, ŽITARICE, ALGE

Ana Janjatović Zorica: MAHUNARKE , TOFU, SLOŽENCI I VARIVA, SALATE

Tončika Cukrov: KLICE, WOK , ZIMNICA, ZA POSAO

Dunja Gulin: DORUČAK

Tvrtko Šakota: JUHE, SEITAN

Knjižara Planetopija, Ilica 72, Zagreb  tel/fax: 4846-179
web shop www.planetopija.hr

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s