Moje je tijelo odmah prepoznalo blagodati makrobiotike

Almira Osmanović uvijek svoju zaraznu pozitivnu energiju širi među polaznicima seminara, a Zlatka Pejića poznaje dugi niz godina.

Almira Osmanović, naša proslavljena balerina i ravnateljica Baleta HNK-a u Splitu, početak jeseni nastoji rezervirati za punjenje svog „akumulatora“ na seminaru Makrobiotikom do vitalnosti. A od toga ne profitira samo ona, nego i svi polaznici, jer svojom nevjerojatnom energijom i humorom djeluje kao spiritus movens cijele grupe. Svoje impresije dijeli s nama na blogu.

Jadranku i Zlatka poznajem odavno, zapravo se i ne sjećam od kada ih poznajem. Uvijek su bili “svoji” i na tihi način svjedočili su nešto što su drugi prihvaćali tek onda kad bi se našli u problemima.

Nažalost, čovjek u najvećem broju slučajeva reagira tek onda kad se nađe pred nekom vrstom zida kojega ne može preskočiti. Ne mogu reći da sam i ja bila u nekom problemu kada sam im se pridružila, ali moje je tijelo odmah prepoznalo blagodati makrobiotičke prehrane i svega onoga što makrobiotika jest.

 Seminar Makrobiotikom do vitalnosti, za mene je bio pravo otkriće. U to vrijeme Hvar doživljavam poput zelene oaze smještene usred pustinje. To je mjesto gdje sam upoznala divne ljude i njihove neobične sudbine, mjesto gdje zaboravljam sve probleme i gdje se konačno mogu posvetiti samo sebi. Mjesto gdje mi se tako napuni “akumulator”, koji mi onda daje nevjerojatnu snagu – i fizičku i duhovnu, mjesto gdje uspijevam uloviti “odbjeglu” životnu ravnotežu.

Almira Osmanović na seminaru se spremno uključuje u asistiranje Jadranki Boban Pejić u programu prirodne prehrane.

Na seminaru me okružuje stručan i sjajan tim ljudi koji brinu o svakom mom koraku. A sve se to odvija pod budnim okom idejnih pokretača, Jadranke i Zlatka, čija energija ima nešto od dubine i mira onih istočnjačkih mudraca koji malo i tiho govore, ali njihova brazda duboka je i snažna…

Jedna misao o “Moje je tijelo odmah prepoznalo blagodati makrobiotike

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s