Punjenje životnih baterija do maksimuma

Dio fenomena Makrobiotikom do vitalnosti su i polaznici koji na seminar dolaze iz godine u godinu, jer svake godine dolaze drugačiji, svake godine su otvoreni čuti i primiti sadržaj na drugačiji način i izvući iz njega baš ono što im u tom trenutku treba. Oni, ujedno, pružaju i specifičnu atmosferu i podršku onima koji su na seminaru po prvi put. Među njima su i Enrih i Sanja Merdić iz Osijeka.

"Svake godine dođem s drugačijom vlastitom energijom i spremna sve to primiti na posve drugačiji način." Enrih i Sanja Merdić su "hvarski veterani".

“Svake godine dođem s drugačijom vlastitom energijom i spremna sve to primiti na posve drugačiji način.” Enrih i Sanja Merdić su “hvarski veterani”.

Prof. dr. sc. Enrih Merdić

Budući da sam iz Osijeka, puno lakše mi je posjećivati rezidencijalne seminare i koncentrirano u tjedan dana usvojiti nova znanja i vještine za kvalitetan život. Seminar Makrobiotikom do vitalnosti je po svemu jedinstven. Osnovica ovog seminara je samostalan rad na sebi i svako tko želi raditi na sebi i za sebe dobrodošao je. Za rad na sebi potrebna su neka znanja i vještine koje Zlatko i Jadranka jednostavno, emotivno i intuitivno prenose svima koji to žele čuti. Ukoliko dolazite na seminar otvoreni da podignete svoju vitalnost i iskoristite pozitivnu energiju grupe, učinci rada na seminaru mogu biti zapanjujući. Od super kvalitetne ishrane (koja predstavlja samo oko 50% zdravog življenja), preko tjelesnih aktivnosti, energetskih punjenja do dobrog društva, ovaj seminar pruža mogućnost da do maksimuma napunite svoje osobne životne baterije. Ne smijem zaboraviti Hvar i to Hvar u listopadu, biser Jadrana i to u najljepše doba godine: svježe noći, topli dani i ugodne večeri: mjesto i vrijeme seminara upotpunjuju cjelokupnu izvanrednu sliku ovog događaja.

Mr. sc. Sanja Merdić

Kraj ljeta, početak listopada, kiše, nova radna godina… ipak ima svjetla na vidiku! Hvar i Makrobiotikom do vitalnosti, koji mi tako jako trebaju kako bih izdržala sve te izazove.

Ovaj seminar je nešto što bi si svatko sam trebao pokloniti. Zašto? Zato što si tu dajemo, ali i dobijemo mogućnost biti sami sa sobom u miru, zastati, osluškivati se, nahraniti se duhovno, ali i tjelesno kroz svakodnevne tretmane i auto-tretmane i sjajne cjelovite obroke.

Zlatko Pejić osmislio je ovaj seminar s namjerom da pokaže kako može biti bolje te da se svi polaznici nakon njega osjećaju bolje.

Zlatko Pejić osmislio je ovaj seminar s namjerom da pokaže kako može biti bolje te da se svi polaznici nakon njega osjećaju bolje.

Na ovom seminaru osvijestimo svu ludost i opterećenost u kojoj živimo, ali, što je još bolje, osvijestimo kako tako ne mora biti. Sva ona sjajna predavanja i razmišljanja  Zlatka Pejića pomognu otrgnuti se od svih mogućih robovanja. Uvijek i iznova je zadovoljstvo slušati ga kako s lakoćom iznosi sve, vrlo logične, načine na koje si možemo sami pomoći.

Osim Zlatkove, mentalne hrane, neprocjenjiva je stručnost, preciznost i zadovoljstvo koje nam Jadranka Boban Pejić prenosi u pripremanju hrane, koja je vrlo važno gorivo za naš fizički i psihički besprijekoran „stroj“.

Kompletan dojam koji ovih dvoje sjanih ljudi ostavljaju na sve nas je: suživot koji je jednostavan, kompletan, topao i ispunjen ljubavlju. Ta energija se prenosi na sve nas i ekipa koja se tamo okuplja se tako i ponaša.

Još jedna velika vrijednost ovoga seminara su tretmani koje sami sebi radimo i koje primamo, nakon kojih je organizam čist i otvoren.

I na kraju svog ovog ulaganja u sebe, odlazim jaka, svježa, cjelovita, vitalna…, a tako gledam i na sve poslove koji me čekaju, bez imalo pretjerivanja.

A ono što je najvažnije u cijeloj ovoj priči je sve to ponavljati iz godine u godinu, jer svake godine dođem s drugačijom vlastitom energijom i spremna sve to primiti na posve drugačiji način.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s